Суперхрани


В наши дни, макар медицината и лекарствата да са ефикасни за лечението на повечето болести, тяхната продължителна употреба води до появата на странични ефекти. Ето защо много от потребителите и учените се връщат към по-традиционните природни терапии, пренебрегвани толкова дълго.

Суперхраните включват храни, които имат дузина или повече уникални свойства. Пример: водораслите АФА са източник на пълноценни белтъчини; антиоксиданти; фенилетиламин, който допринася за способността да се контролира вниманието и бдителността; РНК и ДНК, които могат да регенерират увредените клетки и тъкани; ензими, които допринасят за доброто храносмилане; витамини; минерали и омега 3 мастни киселини.
Суперхраните не могат да бъдат напълно идентифицирани като храни, тяхната питателност е несравнима дори със тази на здравословна растителна храна като плодове, зеленчуци, ядки, семена, кълнове, житни растения, пресни подправки и ферментирали храни. Те имат още по-уникални дарби спрямо супербилки като гъбата рейши, която помага да се поддържат здрави имунната система, сърцето, белите дробове и бъбреците, като помага и за подмладяване на мозъка и съединителната тъкан.
Суперхраните са едновременно храна и лекарствено средство. Те са клас най-силно действащите, свръхконцентрирани и богати на нутриенти храни на планетата. Суперхраните имат способността да увеличават жизнената сила и енергия в нашите тела, като именно те са оптималния избор за подобряване на здравето, подсилване на имунната система, увеличаване на производството на серотонин, стимулиране на сексуалността и алкализиране.
Консумацията на суперхрани прави драстично по-лесно постигането на идеални килограми и спомага за подобряване на хранителните навици. Те позволяват да постигнем по-добро хранене на клетъчно ниво с по-малко ядене. Когато има необходимост от действително хранене, поради завишена консумация на конвенционални и съвременни бързи храни съдържащи празни калории, може да се включат суперхани за да удовлетворят потребностите.
Суперхраните са естествени храни, които осигуряват множество необходими елементи, работещи в синергия по такъв начин, който дори учените днес не разбират напълно